Meguiar’s – Waterless Wheel & Tire Cleaner

215,20kr

Ge dina hjul och däck en skinande ren finish utan vatten med Meguiar’s Waterless Wheel & Tire Cleaner! Denna kraftfulla spray löser effektivt upp och avlägsnar smuts och bromsdamm för en skinande ren yta.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G190424 Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiar’s Waterless Wheel & Tire Cleaner

Det perfekta valet för att ge dina hjul och däck en professionell rengöring utan att använda vatten. Denna kraftfulla spray är speciellt utformad för att effektivt lösa upp och avlägsna smuts, bromsdamm och andra föroreningar från dina hjul och däck, vilket ger en skinande ren yta utan att behöva skölja av med vatten.

Den avancerade formulan på Meguiar’s Waterless Wheel & Tire Cleaner är utvecklad för att tränga djupt in i smutsen och lossa den från ytan för en enkel och effektiv rengöring. Dess högkoncentrerade formel gör att du kan använda mindre produkt samtidigt som den ger kraftfull rengöringseffekt för att spara tid och ansträngning.

Att använda Meguiar’s Waterless Wheel & Tire Cleaner är enkelt och bekvämt. Den praktiska sprayflaskan gör det enkelt att applicera produkten jämnt över ytan, och den snabbtorkande formeln innebär att du kan torka av och polera ytan för en skinande ren finish direkt efter appliceringen.

Oavsett om du är ute efter att snabbt fräscha upp dina hjul och däck mellan tvättar eller om du behöver en snabb lösning när du är på språng, är Meguiar’s Waterless Wheel & Tire Cleaner det perfekta valet för att uppnå en professionell rengöring utan vatten. Ge dina hjul och däck den vård de förtjänar med Meguiar’s Waterless Wheel & Tire Cleaner och njut av en skinande ren yta varje gång du tar din bil på vägen

. Meguiars

Faroangivelse
H304 Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna

Skyddsangivelser
P101 Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård
P102 Förvaras oåtkomligt för barn
P301+P310 VID FÖRTÄRING: Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRAL eller läkare
P331 Framkalla INTE kräkning
P405 Förvaras inlåst
P501 Innehållet och behållaren lämnas till auktoriserad avfallshanteringsanläggning

Ytterligare information

Vikt0,75 kg
Dimensioner12 × 6 × 28,5 cm
Varumärke

Meguiars