Meguiar’s – Hybrid Ceramic Trim Restorer

199,20kr

Förnya och skydda dina bilens trimdetaljer med Meguiar’s Hybrid Ceramic Trim Restorer! Denna avancerade formel ger en djup glans och långvarigt skydd mot UV-strålar och föroreningar.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G220316 Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Hybrid Ceramic Trim Restorer

Meguiar’s Hybrid Ceramic Trim Restorer är det ultimata valet för att ge din bilens trimdetaljer en omfattande förnyelse och skydd mot skadliga element. Denna avancerade formel är speciellt utvecklad för att återställa och förnya färgen och glansen på dina bilens trimdetaljer samtidigt som den ger ett långvarigt skydd mot UV-strålar, smuts och föroreningar.

Den unika formulan på Meguiar’s Hybrid Ceramic Trim Restorer tränger djupt in i ytan för att återställa dess ursprungliga färg och glans samtidigt som den bildar en skyddande beläggning som förhindrar blekning och sprickbildning. Detta ger inte bara en förbättrad estetik, utan förlänger också livslängden på dina trimdetaljer och bevarar deras skönhet under lång tid.

Att använda Meguiar’s Hybrid Ceramic Trim Restorer är enkelt och bekvämt. Den praktiska pumpflaskan gör det enkelt att applicera produkten jämnt över ytan, och den snabbtorkande formulan innebär att du kan njuta av resultatet direkt utan att behöva vänta på att det ska torka.

Oavsett om du vill återställa dina bilens trimdetaljer till sin forna glans eller skydda dem från framtida skador och föroreningar, är Meguiar’s Hybrid Ceramic Trim Restorer det perfekta valet för att uppnå en professionell finish och långvarigt skydd. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiar’s Hybrid Ceramic Trim Restorer och njut av en skinande ren finish varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,47 kg
Dimensioner6 × 6 × 22 cm
Varumärke

Meguiars