Meguiar’s – Supreme Finishing Towel

119,20kr

Få en felfri finish med Meguiar’s Supreme Finishing Towel! Denna ultramjuka och luddfria mikrofiberduk är perfekt för att avlägsna vax, polermedel och detaljeringsprodukter för en skinande ren yta.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X1906 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiar’s Supreme Finishing Towel

Den ultimata handduken för att uppnå en felfri finish på din bil. Tillverkad av ett högkvalitativt och ultramjukt material, är denna handduk luddfri och skonsam mot lacken samtidigt som den effektivt avlägsnar vax, polermedel och andra detaljeringsprodukter för en skinande ren yta.

Den unika designen och kvaliteten på Meguiar’s Supreme Finishing Towel gör den till det perfekta valet för alla dina fordonsvårdsbehov. Den stora storleken på handduken gör den idealisk för att täcka stora ytor med minimalt antal svep, samtidigt som den är lätt att vika och hantera för att komma åt svåråtkomliga områden.

Att använda Meguiar’s Supreme Finishing Towel är enkelt och bekvämt. Den absorberande och luddfria ytan gör att den effektivt suger upp överskottsvätska utan att lämna rester eller ränder, vilket ger en jämn och skinande ren yta varje gång.

Oavsett om du är en professionell detailer eller en entusiastisk bilägare som strävar efter en felfri finish, är Meguiar’s Supreme Finishing Towel det perfekta verktyget för att uppnå det bästa resultatet varje gång. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiar’s Supreme Finishing Towel och njut av en skinande ren finish varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,18 kg
Dimensioner16 × 2 × 35 cm
Varumärke

Meguiars