Meguiar’s – Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep

199,20kr

Ge din lack den perfekta grundförberedelsen med Meguiar’s Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep! Denna avancerade formel avlägsnar föroreningar och förbereder ytan för optimal vidhäftning av vaxet för en skinande ren finish.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G220416 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiar’s Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep

Den ultimata förberedelsen för att ge din lack en skinande ren finish med långvarigt skydd. Denna avancerade formel är speciellt utformad för att avlägsna föroreningar och orenheter från lackytan samtidigt som den skapar den perfekta ytan för att maximera vidhäftningen av vaxet.

Den unika formulan på Meguiar’s Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep tränger djupt in i ytan för att lösa upp och avlägsna smuts, fett och andra föroreningar som kan finnas på lacken. Detta förbereder ytan för optimal vidhäftning av vaxet och ger en jämn och jämn beläggning över hela ytan för en jämn och skinande ren finish.

Att använda Meguiar’s Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep är enkelt och bekvämt. Den praktiska sprayflaskan gör det enkelt att applicera produkten jämnt över lacken, och den snabbtorkande formulan innebär att du kan fortsätta med vaxningen direkt efter appliceringen utan att behöva vänta på att det ska torka.

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast eller bara vill ge din bil den bästa förberedelsen för en professionell finish, är Meguiar’s Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep det perfekta valet för att uppnå en skinande ren yta och långvarigt skydd. Ge din lack den vård den förtjänar med Meguiar’s Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep och njut av en skinande ren finish varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,47 kg
Dimensioner6 × 6 × 22 cm
Varumärke

Meguiars