Meguiar’s – Suprem Wheel Brush Angled

239,20kr

Ge dina fälgar den bästa rengöringen med en vinklad fälgborste från Meguiars! Med dess specialutformade vinklade huvud når du enkelt alla svåråtkomliga områden för en skinande ren finish.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X190700 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Vinklad fälgborste

Meguiar’s Supreme Wheel Brush Angled är det perfekta verktyget för att ge dina fälgar en grundlig och effektiv rengöring. Med sitt specialutformade vinklade huvud och mjuka borst är denna borste idealisk för att komma åt alla svåråtkomliga områden på dina fälgar och ge en skinande ren finish varje gång.

Den ergonomiska designen och kvaliteten på Meguiar’s Supreme Wheel Brush Angled gör den till ett oumbärligt verktyg för fordonsvård. Den vinklade formen på borsthuvudet gör det enkelt att komma åt bakom ekrarna och runt ventiler och bromsok, medan de mjuka borstarna effektivt avlägsnar smuts och bromsdamm utan att skada ytan.

Att använda en vinklad fälgborste är enkelt och bekvämt. Den långa och stadiga handtaget ger dig bra grepp och kontroll, vilket gör det enkelt att manövrera borsten runt fälgarna för en grundlig rengöring. Dessutom är den lätta och kompakta designen idealisk för förvaring och transport.

Oavsett om du är en entusiastisk bilentusiast eller en professionell detailer, är Meguiar’s Supreme Wheel Brush Angled det perfekta verktyget för att uppnå en skinande ren finish på dina fälgar varje gång. Ge dina fälgar den vård de förtjänar med Meguiar’s Supreme Wheel Brush Angled och njut av en skinande ren finish varje gång du tar din bil på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,15 kg
Dimensioner10 × 3 × 45 cm
Varumärke

Meguiars