Meguiar’s – Ultimate Insane Shine Protectant

175,20kr

Få en oslagbar glans och skydd med Meguiar’s Ultimate Insane Shine Protectant! Denna kraftfulla formel ger en långvarig och intensiv glans till dina bils interiör- och exteriörytor.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G220216 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Ultimate Insane Shine Protectant

Den ultimata lösningen för att ge din bil en oslagbar glans och långvarigt skydd. Denna kraftfulla formel är speciellt utvecklad för att ge en intensiv glans till alla typer av interiör- och exteriörytor på din bil, inklusive plast, gummi, vinyl och läder.

Den unika formulan på Meguiar’s Ultimate Insane Shine Protectant tränger djupt in i ytan för att återställa och förnya dess utseende samtidigt som den ger ett skyddande skikt mot UV-strålar, smuts och föroreningar. Detta ger inte bara en långvarig glans, utan förlänger också livslängden på dina bilens interiör- och exteriörytor.

Att använda Meguiar’s Ultimate Insane Shine Protectant är enkelt och bekvämt. Den praktiska sprayflaskan gör det enkelt att applicera produkten jämnt över ytan, och den snabbtorkande formeln innebär att du kan njuta av resultatet direkt utan att behöva vänta på att det ska torka.

Oavsett om du är ute efter att ge din bils interiör en fräsch och glänsande look eller skydda dess exteriör mot skador och föroreningar, är Meguiar’s Ultimate Insane Shine Protectant det perfekta valet för att uppnå en professionell finish och långvarigt skydd. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiar’s Ultimate Insane Shine Protectant och njut av en skinande ren finish varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,47 kg
Dimensioner11 × 5 × 27 cm
Varumärke

Meguiars