Meguiar’s – Ultimate Leather Balm

311,20kr

Ge dina läderytor en djupgående vård med Meguiars Ultimate Leather Balm! Denna innovativa balsam återställer och skyddar lädret för en mjuk och smidig känsla.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G18905 Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Ultimate Leather Balm

Det ultimata valet för att vårda och skydda dina läderytor på ett professionellt sätt. Med sin unika formel som kombinerar rengöring, återfuktning och skydd i ett enda produkt, ger detta balsam dina läderytor en djupgående behandling som återställer deras naturliga skönhet och mjukhet.

Denna avancerade balsam tränger djupt in i lädret för att återfukta och mjukgöra det från insidan, vilket gör det smidigt och följsamt samtidigt som det förhindrar uttorkning och sprickbildning. Dessutom bildar den en skyddande barriär mot skadliga UV-strålar, fukt och andra miljöpåverkningar, vilket förlänger lädrets livslängd och bibehåller dess estetiska kvalitet över tiden.

Meguiars Ultimate Leather Balm är enkel att applicera och kan användas på alla typer av läderytor, inklusive bilsäten, interiördetaljer, handväskor och möbler. Dess snabba upptagningsförmåga innebär att du snabbt kan njuta av resultatet av din behandling, med läderytor som känns mjuka, smidiga och förnyade.

Oavsett om du är en bilentusiast som strävar efter att hålla din bilinteriör i toppskick eller en professionell detaljhandlare som vill leverera högkvalitativ service till dina kunder, är Meguiars Ultimate Leather Balm det ultimata valet för att vårda och skydda läderytor. Ge dina lädersäten och interiördetaljer den kärlek och omsorg de förtjänar med Meguiars Ultimate Leather Balm och njut av en överlägsen inredningsupplevelse varje gång du kliver in i ditt fordon.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,3 kg
Dimensioner10 × 8 × 11,5 cm
Varumärke

Meguiars