Meguiar’s – Hybrid Wash Mitt

159,20kr

Ge din bil den ultimata tvätten med Meguiars Hybrid Wash Mitt! Den högkvalitativa designen med dubbla sidor gör det enkelt att effektivt avlägsna smuts och föroreningar för en skinande ren finish.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X210200 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Hybrid Wash Mitt

Meguiar’s Hybrid Wash Mitt är det perfekta verktyget för att ge din bil den ultimata tvätten med en kombination av effektivitet och skonsamhet. Den högkvalitativa designen med dubbla sidor ger dig två alternativ för att effektivt avlägsna smuts och föroreningar från din bils yta utan att orsaka repor eller skador.

På ena sidan har Meguiars Hybrid Wash Mitt mjuka mikrofiberstrån som effektivt lyfter och fångar smuts och föroreningar från lacken, medan den andra sidan har en skrubbsvamp för att ta bort envis smuts och fläckar från ytan. Det ergonomiska handtaget och den elastiska mudddesignen gör att du enkelt kan hålla och manövrera tvätthandsken för att nå alla svåråtkomliga områden på din bil.

Att använda Meguiar’s Hybrid Wash Mitt är enkelt och bekvämt. Den absorberande och luddfria ytan gör att du kan arbeta effektivt utan att oroa dig för att lämna rester eller ränder på lacken, vilket ger en jämn och skinande ren finish varje gång.

Oavsett om du är en entusiastisk bilentusiast eller en professionell detailer, är Meguiar’s Hybrid Wash Mitt det perfekta verktyget för att uppnå en skinande ren finish på din bil. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiar’s Hybrid Wash Mitt och njut av en skinande ren finish varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,2 kg
Dimensioner15,5 × 2 × 33,5 cm
Varumärke

Meguiars