Meguiar’s – Tyre Dressing Applicator Pad

119,20kr

Ge dina däck en jämn och proffsig finish med Meguiars Applicator Pad! Denna specialdesignade pad gör det enkelt att applicera däckglans för en skinande ren och skyddad yta.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X3090 Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Applicator Pad

Meguiars Applicator Pad är det ultimata verktyget för att ge dina däck en professionell finish och en skinande ren yta. Denna specialdesignade pad är tillverkad av högkvalitativt material och är utformad för att göra det enkelt att applicera däckglans jämnt och utan ränder eller klumpar.

Den unika formen och strukturen på Meguiar’s Applicator Pad gör den idealisk för att komma åt även de mest svåråtkomliga områdena på däcken. Dess mjuka och absorberande yta absorberar dressingen jämnt och sprider den över däckytan för en jämn och proffsig finish varje gång.

Den ergonomiska designen och det bekväma greppet ger utmärkt kontroll och precision under appliceringen, vilket gör det enkelt att uppnå önskat resultat utan att behöva anstränga dig. Dessutom är den lätta och kompakta designen gör den enkel att förvara och använda igen för framtida applikationer.

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast eller en nybörjare inom fordonsvård, är Meguiars Applicator Pad det perfekta verktyget för att uppnå en proffsig finish på dina däck. Ge dina däck den vård de förtjänar med Meguiar’s Tyre Dressing Applicator Pad och njut av en skinande ren yta varje gång du tar din bil på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,96 kg
Dimensioner15 × 16,5 × 20,5 cm
Varumärke

Meguiars