Meguiar’s – Perfect Clarity Glass Towel

119,20kr

Ge dina fönster en skinande ren finish med Meguiars Perfect Clarity Glass Towel! Denna specialdesignade mikrofiberduk är perfekt för att snabbt och effektivt rengöra och polera glasytor utan att lämna ränder eller ludd.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X190301 Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Perfect Clarity Glass Towel

Det ultimata verktyget för att ge dina bilfönster och andra glasytor en professionell rengöring och en skinande ren finish. Denna specialdesignade handduk är tillverkad av högkvalitativt material och är utformad för att snabbt och effektivt avlägsna smuts, fingeravtryck, och andra föroreningar från glasytor utan att lämna ränder eller ludd.

Den dubbla sidan på Meguiars Perfect Clarity Glass Towel ger mångsidighet och effektivitet under användning. Den ena sidan är utformad för att absorbera vätska och smuts medan den andra sidan polerar ytan för en skinande ren finish. Dess skonsamma material gör att du kan rengöra glasytor utan att riskera repor eller skador.

Meguiars Perfect Clarity Glass Towel är också mycket användarvänlig. Dess generösa storlek gör att du snabbt kan täcka stora ytor utan att behöva byta handduk. Dessutom är den lätta och kompakta designen gör den enkel att använda och förvara när den inte används.

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast eller bara vill hålla dina fönster och andra glasytor rena och klara, är Meguiars Perfect Clarity Glass Towel det perfekta valet för att uppnå en skinande ren finish utan ansträngning. Ge dina glasytor den vård de förtjänar med Meguiars Perfect Clarity Glass Towel och njut av en kristallklar syn varje gång du tar din bil på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,15 kg
Dimensioner15,5 × 2 × 33,5 cm
Varumärke

Meguiars