Meguiar’s – Meguiar’s Bucket Lid

63,20kr

Komplettera din fordonsvårdsupplevelse med Meguiars lock till tvätthink! Locket passar till Meguiar’s hinkar som ger enkel förvaring och skydd för dina tvättredskap och rengöringsprodukter.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-MBL Kategori: Etiketter: , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Lock till tvätthink

Den perfekta följeslagaren till Meguiar’s hinkar och är designad för att förbättra din fordonsvårdsupplevelse. Tillverkad med en robust konstruktion och förseglad för enkel förvaring, ger detta lock enkel åtkomst och skydd för dina tvättredskap, rengöringsprodukter och andra tillbehör. Enkel att ta av och sätta på, vilket sparar tid och gör din fordonsvårdsrutin mer effektiv.

Med ett lock till tvätthinken kan du vara säker på att dina fordonsvårdsprodukter är skyddade och redo för användning när du behöver dem. Oavsett om du är en entusiastisk bilägare eller en professionell detaljhandlare, är Meguiar’s Bucket Lid ett oumbärligt tillbehör för att hålla dina fordonsvårdsredskap organiserade och skyddade.

Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiars lock till tvätthink och njut av enkel förvaring och skydd för dina tvättredskap och rengöringsprodukter.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,21 kg
Dimensioner30 × 30 × 30 cm
Varumärke

Meguiars