Meguiar’s – Ultimate Paint Glosser

223,20kr

Få enastående glans och skydd för din bils lack med Meguiars Ultimate Paint Glosser! Denna innovativa formel ger en djupgående glans samtidigt som den skyddar mot UV-strålar och föroreningar för en långvarig skönhet.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G230316 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Ultimate Paint Glosser

Den ultimata lösningen för att ge din bil lack en fantastisk glans och ett långvarigt skydd. Med sin avancerade formel kombinerar den det bästa av glansförstärkande teknik med effektivt skydd mot skadliga miljöfaktorer.

Denna högpresterande lackglanser är utvecklad med den senaste tekniken inom fordonsvård för att ge enastående resultat varje gång den används. Den djupgående glansen som den ger förbättrar lackens utseende och ger din bil ett spektakulärt utseende som sticker ut på vägen.

Men inte bara det, Meguiars Ultimate Paint Glosser skyddar också din bils lack mot skadliga UV-strålar, föroreningar och oxidationsprocesser som kan orsaka blekning och försämring av lackens yta över tid. Detta ger inte bara din bil ett fantastiskt utseende utan förlänger också livslängden på dess lack.

Meguiars Ultimate Paint Glosser är enkel att applicera och kräver ingen krånglig förberedelse. Dess snabba torkningstid innebär att du snabbt kan njuta av den förbättrade glansen och skyddet för din bils lack.

Oavsett om du är en bilentusiast som strävar efter att hålla din bil i toppskick eller en professionell detaljhandlare som vill erbjuda högkvalitativ service till dina kunder, är Meguiars Ultimate Paint Glosser det ultimata valet för att ge din bil enastående glans och skydd. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiars Ultimate Paint Glosser och njut av en skinande ren bil varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,5 kg
Varumärke

Meguiars