Meguiar’s – Carpet& Cloth re-freshner

127,20kr

Förnya din bilinteriör med Meguiars Carpet & Cloth Refresher! Denna kraftfulla spray eliminerar obehagliga lukter och ger en fräsch doft till dina bilens mattor och tygklädsel.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Carpet & Cloth Refresher

Den perfekta lösningen för att ge din bilinteriör en uppfriskande förnyelse. Denna kraftfulla spray är speciellt utformad för att neutralisera och eliminera obehagliga lukter från dina bilens mattor och tygklädsel, vilket lämnar en fräsch och behaglig doft.

Den avancerade formulan tränger djupt in i fibrerna på mattorna och tygklädseln, där den effektivt neutraliserar källan till lukt utan att maskera den med tunga parfymer eller kemikalier. Istället lämnar den en subtil och uppfriskande doft som gör att din bil känns som ny.

Att använda Meguiars Carpet & Cloth Refresher är enkelt och bekvämt. Den praktiska sprayflaskan gör det enkelt att applicera produkten jämnt över ytan, och den snabbtorkande formeln innebär att du kan njuta av resultatet direkt utan att behöva vänta på att det ska torka.

Oavsett om det är från djur, mat, rök eller andra källor, är Meguiars Carpet & Cloth Refresher det perfekta verktyget för att eliminera obehagliga lukter och ge din bil en fräsch och ren känsla. Upplev en ny nivå av fräschhet i din bil med Meguiars Carpet & Cloth Refresher.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,905 kg
Dimensioner11 × 3 × 28,5 cm
Varumärke

Meguiars