Meguiar’s – Ultimate Liquid Wax

375,20kr

Få en djup, långvarig glans med minimal ansträngning med Meguiars Ultimate Liquid Wax! Denna avancerade formel ger överlägsen skydd och en spegelblank finish för din bils lack.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G210516 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Ultimate Liquid Wax

Det ultimata valet för att ge din bil en skinande ren finish och ett långvarigt skydd med minimal ansträngning. Denna avancerade formel är utvecklad med teknologiskt avancerade polymerer för att ge en djup, långvarig glans och överlägsen skydd för din bils lack.

Den unika formulan på Meguiars Ultimate Liquid Wax ger en smidig och enkel applicering, vilket gör det enkelt att uppnå en jämn och spegelblank finish utan krångel. Dess högpresterande polymerblandning ger en hållbar beläggning som avvisar vatten, smuts och andra föroreningar för att hålla din bil renare längre.

Att använda Meguiars Ultimate Liquid Wax är enkelt och bekvämt. Den praktiska pumpflaskan gör det enkelt att dosera rätt mängd produkt för varje applikation, och den mjuka och smidiga konsistensen gör den enkel att applicera och torka av för en skinande ren finish.

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast eller en nybörjare inom fordonsvård, är Ultimate Liquid Wax det perfekta valet för att uppnå en professionell finish och långvarigt skydd för din bils lack. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiars Ultimate Liquid Wax och njut av en skinande ren finish varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Faroangivelser
Innehållet och behållaren lämnas till auktoriserad avfallshanteringsanläggning
Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.

Innehåller REAKTIONSBLANDNING AV 5-KLOR- 2-METYL-2H-ISOTIAZOL-3-ON OCH 2-METYL-2HISOTIAZOL-3-ON (3:1).

Kan orsaka en allergisk reaktion.

Ytterligare information

Vikt0,5 kg
Dimensioner11,5 × 9 × 23,5 cm
Varumärke

Meguiars