Meguiar’s – Ultimate Leather Detailer

199,20kr

Förnya och skydda dina läderytor med Meguiars Ultimate Leather Detailer! Denna mångsidiga produkt rengör, återfuktar och ger ett långvarigt skydd för en lyxig känsla och glans.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G201316 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Ultimate Leather Detailer

Den perfekta lösningen för att vårda och bevara läderytor i ditt fordon på ett enkelt och effektivt sätt. Med sin avancerade formel rengör den skonsamt ytan samtidigt som den återfuktar och skyddar mot uttorkning, sprickbildning och blekning.

Denna mångsidiga produkt är utformad för att ge dina läderytor den ultimata vården på ett smidigt sätt. Den tar snabbt bort smuts, fläckar och fett medan den lämnar en skyddande beläggning som avvisar smuts och vatten. Dess snabba torkningstid innebär att du snabbt kan njuta av resultatet av din behandling, med läderytor som ser ut och känns som nya.

Meguiars Ultimate Leather Detailer är också mycket användarvänlig. Den kan enkelt appliceras med hjälp av en sprayflaska eller en mikrofiberduk och kräver ingen krånglig förberedelse. Dess neutrala pH-balans gör den säker att använda på alla läderytor, inklusive bilsäten, interiördetaljer, handväskor och möbler.

Oavsett om du är en bilentusiast som vill ha det bästa för din bil eller en professionell detaljhandlare som strävar efter att leverera högkvalitativ service till dina kunder, är Meguiars Ultimate Leather Detailer det ultimata valet för att vårda och skydda läderytor. Ge dina lädersäten och interiördetaljer den kärlek och omsorg de förtjänar med Meguiars Ultimate Leather Detailer och njut av en lyxig och välskött interiör varje gång du kliver in i ditt fordon.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,6 kg
Dimensioner10,5 × 5 × 27,5 cm
Varumärke

Meguiars