Meguiar’s – Hybrid Ceramic Tire Shine

255,20kr

Få dina däck att glänsa med Meguiar’s Hybrid Ceramic Tire Shine! Denna innovativa formel ger en långvarig glans och skydd samtidigt som den avvisar smuts och vatten för ett snyggt och hållbart resultat.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G230416 Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiar’s Hybrid Ceramic Tire Shine

Den perfekta lösningen för att ge dina däck en djupgående glans och långvarigt skydd. Med sin avancerade hybridkeramiska teknik ger den inte bara enastående glans, utan också en skyddande beläggning som avvisar smuts, vatten och UV-strålar.

Denna högpresterande däckglans är utformad för att ge dina däck en skinande ren finish som varar. Den unika formeln penetrerar djupt in i däckens gummi för att ge en långvarig glans och skydd samtidigt som den förhindrar att smuts och vägavlagringar fastnar på ytan.

Meguiar’s Hybrid Ceramic Tire Shine är också mycket enkel att använda. Den kan enkelt appliceras med hjälp av en sprayflaska eller en applikator och kräver ingen krånglig förberedelse. Dess snabba torkningstid innebär att du snabbt kan njuta av resultatet av din behandling, med däck som ser ut som nya.

Oavsett om du är en bilentusiast som strävar efter att hålla din bil i toppskick eller en professionell detaljhandlare som vill leverera högkvalitativ service till dina kunder, är Meguiar’s Hybrid Ceramic Tire Shine det perfekta valet för att ge dina däck enastående glans och skydd. Ge dina däck den vård de förtjänar med Meguiar’s Hybrid Ceramic Tire Shine och njut av en snygg och hållbar look varje gång du är på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,5 kg
Varumärke

Meguiars