Meguiar’s – Supreme Wheel Brush

Från: 223,20kr

Ge dina fälgar den bästa vården med Meguiars fälgborste! Denna specialdesignade borste är perfekt för att effektivt rengöra alla typer av fälgar och ge dem en skinande ren finish.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Artikelnr: 339-X190 Kategori: Etiketter: , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars fälgborste

Meguiar’s Supreme Wheel Brush är den ultimata lösningen för att ge dina fälgar en professionell rengöring och återställa deras skönhet till sitt bästa skick. Med sin specialdesignade borste och högkvalitativa material är den perfekt för att effektivt rengöra alla typer av fälgar och ge dem en skinande ren finish.

Den långa och mjuka borsten är utformad för att komma åt även de mest svåråtkomliga områdena på fälgarna, inklusive bakom ekrarna och i ventilerade fälgar. Den skonsamma, men ändå effektiva, designen gör att du kan avlägsna envis smuts och bromsdamm utan att orsaka repor eller skador på ytan.

Meguiars fälgborste är också mycket användarvänlig. Den har ett ergonomiskt grepp som ger utmärkt kontroll och precision under användning, vilket gör det enkelt att komma åt alla områden på fälgarna utan att behöva anstränga dig. Dessutom är den enkel att rengöra och återanvända för framtida rengöringssessioner.

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast eller en nybörjare inom fordonsvård, är Meguiars fälgborste det perfekta verktyget för att ge dina fälgar den bästa vården de förtjänar. Ge dina fälgar en skinande ren finish och återupptäck deras skönhet med Meguiar’s Supreme Wheel Brush.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,35 kg
Dimensioner9 × 9 × 48 cm
Varumärke

Meguiars

Storlek

Large, Medium