Meguiar’s – Even Coat Applicator Pads 2-pack

103,20kr

Få en jämn och professionell applicering av vax och polermedel med Meguiars Even Coat Applicator Pads 2-pack! Dessa specialdesignade pads är perfekta för att ge din bil en jämn och felfri finish.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X3080 Kategori: Etiketter: , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Even Coat Applicator

Meguiars Even Coat Applicator är det perfekta valet för att ge din bil en felfri och professionell finish vid applicering av vax, polish och andra fordonsvårdsprodukter. Dessa specialdesignade pads är tillverkade av högkvalitativt material och är utformade för att säkerställa en jämn och jämn fördelning av produkter över hela ytan på din bil.

Den mjuka och porösa ytan på Meguiars Even Coat Applicator absorberar produkterna jämnt och sprider dem över ytan för en felfri finish utan att lämna ränder eller klumpar. Dessutom är den skonsam mot lacken och minimerar risken för repor eller skador under appliceringen.

Den kompakta storleken på padsen gör dem enkla att hantera och använda, vilket ger utmärkt kontroll och precision under appliceringen. Dessutom är de lätta att rengöra och återanvända för framtida användning, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ för alla som värdesätter en högkvalitativ fordonsvårdsrutin.

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast eller en nybörjare inom fordonsvård, är Meguiars Even Coat Applicator det perfekta verktyget för att uppnå en professionell finish utan krångel. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiars Even Coat Applicator och njut av en skinande ren finish varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,9 kg
Dimensioner12,5 × 6,5 × 14 cm
Varumärke

Meguiars