Meguiar’s – Blå Hink

159,20kr

Uppnå enastående resultat med Meguiars blå hink är det perfekta verktyget för att blanda och applicera keramiskt skydd, vilket ger din bil en skinande ren finish med långvarigt skydd. Rymmer 19 liter.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-MBH Kategori: Etiketter: , , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Blå Hink

Meguiar’s Bucket – Ceramic Made Easy är det ultimata verktyget för att underlätta applikationen av keramiskt skydd på din bil. Tillverkad med en högkvalitativ keramisk sammansättning, erbjuder denna specialdesignade hink en bekväm och effektiv lösning för att blanda och applicera keramisk beläggning på lacken.

Den keramiska hinken är utformad med användarvänlighet i åtanke. Dess tåliga konstruktion och generösa storlek gör den idealisk för att blanda och applicera keramisk beläggning på alla typer av fordon. Dessutom är den utrustad med ett ergonomiskt bärhandtag och en praktisk hinkinsats för enkel användning och hantering.

Med Meguiars blå hink kan du uppnå professionella resultat med minimal ansträngning. Den keramiska sammansättningen ger en jämn och jämn täckning över hela lackytan, vilket resulterar i en skinande ren finish och långvarigt skydd mot UV-strålar, vägsalter och andra skadliga miljöfaktorer.

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast som strävar efter att hålla din bil i toppskick eller en professionell detaljhandlare som vill leverera högkvalitativ service till dina kunder, är Meguiar’s Bucket – Ceramic Made Easy det ultimata valet för att applicera keramisk beläggning med precision och lätthet. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiar’s Bucket – Ceramic Made Easy och njut av en skinande ren finish med långvarigt skydd. Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,8 kg
Dimensioner30 × 30 × 36 cm
Varumärke

Meguiars