Meguiar’s – Grit Guard

159,20kr

Skydda din bil mot repor och skador under tvätt med Meguiar’s Grit Guard! Denna smarta design fungerar som en barriär för att förhindra att smuts och grus som samlas upp under tvätt skadar lacken.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X3003 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiar’s – Grit Guard

Eett oumbärligt verktyg för varje fordonsentusiast som värdesätter en säker och effektiv tvätt. Den smarta designen fungerar som en barriär mellan smuts och lacken på din bil, vilket förhindrar att smuts och grus som samlas upp under tvätt orsakar repor och skador.

Genom att placera Grit Guard i botten av din tvätthink skapas en fälla för smuts och grus som kan skrapa lacken när du doppar din tvättsvamp eller borste i vattnet. Den innovativa designen med vertikala galler gör att smutsen kan sjunka ner under galler och stanna där, vilket håller vattnet rent och fri från lösa partiklar som kan skada lacken.

Den är tillverkad av slitstarkt material som är konstruerat för att hålla upp under långvarig användning. Dess kompakta storlek gör den enkel att förvara när den inte används, och den passar perfekt i de flesta tvättkärl på marknaden.

Oavsett om du är en entusiastisk hobbyist eller en professionell detaljhandlare, är Meguiar’s Grit Guard ett måste för varje fordonsvårdsarsenal. Skydda din bil mot repor och skador och bevara dess skönhet med Meguiar’s Grit Guard vid varje tvätt. Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,8 kg
Dimensioner33 × 7 × 40 cm
Varumärke

Meguiars