Guardio – Hörselskydd med Bluetooth

4.118,75kr

Grymma och bekväma hörselskydd med Bluetooth v5.1 som tillåter dig att lyssna på både musik och hands-free samtal. Hörselkåporna har även en batteritid på upp till 120 timmar för att du ska få ultimat frihet hela dagen på jobbet. Nu behöver du inte olika hörselskydd vid olika tillfällen. Det finns flexibla fästen som kan användas med hjässbygel eller på hjälm som en 2-in-1 funktion. Unikt för Guardio: MIPS och twICEme.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Endast 2 kvar i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 557-1001645001001 Kategori: Etiketter: , , , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Guardio – Hörselskydd med Bluetooth

Guardio Freebird BT är hörselskydd för proffsen som ställer höga krav på skydd, komfort och ljudkvalitet i toppklass. Bluetooth teknologi för hands-free samtal och musikströmning via Qualcomm med patenterad apt-X teknologi som förbättrar ljudkvaliteten. Medhörning med superior-attack time teknologi för omedelbar respons mot skadligt buller.

DETTA INGÅR:
– Hörselskydd
– Hjässbygel
– Hjälmfästen
– Laddare
– Garanti 1 år
– Medhöring

twICEme – Vital info när sekunder är avgörande
twICEme är ett digitalt verktyg som är integrerat i säkerhetsutrustning och som gör det möjligt att få tillgång till vital information i nödsituationer. Genom att använda en smartphone kan vital information bli lokalt sparad och sedan tillgänglig genom att använda appen twICEme.

MIPS – Säkerhet för hjälmar
Historiskt har hjälmar designats för att skydda mot raka islag, med det primära syftet att skydda mot skallfrakturer. Sneda islag är dock en vanligare olycka men trots detta omfattar inte nuvarande regulatoriska certifierings-standarder denna typ av skaderisk trots att den mänskliga hjärnan är mer känslig för rotationsrörelser som uppstår vid sneda islag jämfört med raka islag.

Manualen för “Guardio – Hörselskydd med Bluetooth” hittar du HÄR.

Ytterligare information

Varumärke

Guardio

Färg

Svart