DEFA – Kupévärmare Termini 2100

1.551,25kr

Termini 2100 har en effekt på 1350W/2100W vid -25°C erbjuder Termini™-serien en mångsidig lösning för alla bilmodeller och stränga vinterklimat. Dessa moderna kupévärmare, med sina två effektlägen och enkel PÅ/AV-strömbrytare, är kompakta och eleganta nog att passa smidigt in i alla fordon.

Tester visar på en snabb uppvärmning och jämn temperaturfördelning i hela kupén. Detta minskar inkopplingstiden och därmed strömförbrukningen.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

I lager

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

DEFA – Kupévärmare Termini 2100

DEFA Termini™ kupévärmare arbetar med ett PTC-element (PTC = Positive Temperature Coefficient) som anpassar effekten till insugnings-luftens temperatur. En temperaturhöjning på 20°C gör att effekten sjunker 10%. När innetemperaturen stiger, sjunker effekten och därmed även strömförbrukningen.

Kupévärmaren har ett automatiskt överhettningsskydd. Om skyddet löser ut återställs säkringen genom att kontakten dras ur och kupévärmaren förblir bortkopplad tills den har svalnat (ca 30 minuter). Det finns även en smältsäkring (+80°C) som ger ytterligare säkerhet men har denna löst ut måste kupévärmaren lämnas in för utredning av felorsak.

Användning & montering

Kupévärmaren måste monteras med bifogad fästplatta på lämplig plats i kupén. Termini™ kan monteras ”upp och ned” under handskfack, på mittkonsollen eller på A-stolpen.
Använd monteringsanvisningen som medföljer produkten

Certifiering

DEFA AS är certifierade enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007. Dessutom produceras alla kablar ochmotorvärmarprodukter enligt ISO/TS 16949:2002.

Produktblad hittar du HÄR.

Ytterligare information

Varumärke

DEFA