Meguiar’s – Supreme Shine Microfiber

Från: 129,00kr

Upplev enastående glans och mjukhet med Meguiar’s Supreme Shine Microfiber. Denna högkvalitativa mikrofiberduk är perfekt för att polera, torka och rengöra din bil till en strålande finish. Den fina mikrofiberstrukturen avlägsnar effektivt smuts och ger en skinande yta utan repor. Med sin överlägsna absorptionsförmåga och mjukhet är denna duk ett oumbärligt verktyg för alla som strävar efter en perfekt finish. Finns tillgänglig för köp både i 1-pack och 3-pack. Ge din bil den ultimata behandlingen med Meguiar’s Supreme Shine Microfiber.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiar’s Supreme Shine Microfiber

Meguiar’s erbjuder högkvalitativa mikrofiberdukar med dubbel mikrofiberlugg som effektivt absorberar stora mängder vätska. Den speciella fiberstrukturen gör det enkelt att avlägsna polerrester, vaxrester och interiörmedel utan risk för torkrepor. Dessa tvättbara mikrofiberdukar kan enkelt rengöras i maskin, vilket gör dem till ett praktiskt och hållbart val för bilvårdsentusiaster.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,21 kg
DimensionerN/A
Varumärke

Meguiars

Förpackning

1-Pack, 3-Pack, 6-Pack