HBA – Positionsljus med blixt

1.436,25kr

HB6 är ett positionsljus med blixt. En innovativ lösning som kombinerar orange blixtljus med rött positionsljus, vilket ger både varning och synlighet i ett enda enhetligt system. Samtliga funktioner är E-godkända, med blixtljuset enligt ECE R65 klass 1/XA1-standarder för maximal säkerhet och överensstämmelse.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 36-14-HB6-YR3 Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

HBA – Positionsljus med blixt

HB6 har en klar lins med färgade dioder som säkerställer tydlig och distinkt ljusåtergivning. Den yttre modulen fungerar som ett positionsljus medan den inre modulen fungerar som ett orange blixtljus med 6 dioder. Med dess vattentäta konstruktion kan HB6 användas i olika väderförhållanden och miljöer.

En av de stora fördelarna med HB6 är dess mångsidighet i blinkmönster, vilket ger användaren möjlighet att anpassa ljuset efter specifika behov och situationer. Dessutom kan flera HB6-enheter synkroniseras för ökad effekt och synlighet.

Funktionerna hos HB6 styrs enkelt med separata kablar, vilket ger användaren full kontroll över ljusets prestanda och inställningar.

Teknisk information

VarumärkeJuluen
Spänning12/24V
AnslutningADR-kabel
Kabellängd3 m
SkyddsklassIP68
E-godkändR7, R65klass1XA1
EMC klassR10
Ljusets färgRöd
Huvens/linsens färgKlar
Mått (LxHxB)132 x 50 x 19 mm
Garantitid5 år
Antal dioder6 st
RaderEnkelradig
Vikt (kg)0.4

 

hba 

Upptäck HBA – med över 30 års branscherfarenhet är HBA en framstående aktör inom arbetsbelysning och elektriskt ljus. Med en passion för innovation och briljanta idéer formar de framtiden inom arbetsljus.

Kolla in vårt HBA sortiment HÄR. <-

Ytterligare information

Dimensioner13,2 × 1,9 × 5 cm
Varumärke

HBA

Skyddsklass

IP68

E-godkänd

R7, R65klass1XA1