Strands – Dark Knight

Strands Dark Knight

Revolutionerande belysning i mörkret

Strands Lighting Division presenterar belysningsserien Dark Knight. Med sin exklusivt mörka design och höga prestanda är den skapad för att framkalla uppmärksamhet och att påvisa din väg framåt. 

Kort sagt – denna serie tar ditt fordon till nästa nivå av säkerhet och stil!

DARK KNIGHT NUUK 14"/20" LED BAR

Tidlös elegans i varje detalj. Nuuk Black är utvecklad för att få ut det mesta av design, ljusstyrka och teknik. En modern uppdatering av Nuuk, som länge varit en favorit hos professionella förare världen över.

En eftertraktad elegans – mörktonad lins och svart hus. Fullmatad med kraft som ger dig exceptionella körupplevelser.

DARK KNIGHT PRESIDENT ARBETSLJUS LED

Upplevelsen som dina ögon väntat på! Maximal tillfredsställelse.

Ljus och design i total symbios. Definitionen på innovation. Så mycket mer än en modern uppdatering av den klassiska Rock Solid-serien. Strands talar om en ny kategori arbetsljus.

DARK KNIGHT INTENSE 9" EXTRALJUS LED

Den futuristiskt svarta riddaren, fullmatad med självförtroende.

Intense är en hyllning till innovation och symmetri. Möt de djärva riddarögonen som gestaltas i form av det unika positionsljuset omgivna av tio dioder. Fascineras av hur mjukt ljusstyrkan övergår i full intensitet. Omfamna de avancerade belysningskrafterna och njut av den fantastiska natthorisonten. Den extremt slimmade designen – med ett djup på endast 70 mm – gör att den passar på nästan alla fordon i behov av extraljus.

Framtiden är i dina händer.

DARK KNIGHT VIKING POSITIONSLJUS LED

Viking är här för att ta positionsljus och sidomarkeringar till nästa nivå av stil och säkerhet.

Den helsvarta rustningen. Perfektion i varje detalj, varje vinkel. Den kraftfulla ljusstyrkan som ger dig trygghet i alla lägen. Kör genom natten och upplev känslan av frihet.

DARK KNIGHT SLIM POSITIONSLJUS LED

Slim är serien som kombinerar stil med funktion. Den helsvarta rustningen. Den slimmade profilen. Perfektion som tar ditt fordon till nya nivåer ur alla vinklar.

Den lilla svarta belysningsdetaljen som får stora saker att hända. Kör genom natten och upplev känslan av frihet, känslan av att vara ostoppbar.

DARK KNIGHT IZE LED BAKLJUS

Perfektion i varje liten detalj. Fullmatad med extrem kraft och revolutionerande funktioner. Din chans att leva ut din passion. En känsla av frihet, en känsla av att vara ostoppbar.

E-godkänd.