RHODIUS XT10 Mini 75×1,0x10,0 (50 stk förp)

Från: 22,50kr

Rhoduis Kapskivor XT10 mini i är en ultra högpresterande tunn skärskiva för de mest krävande användarkraven. Kompatibel med ASB XT-dorn. Den är optimalt för skärarbete på svåråtkomliga platser. Kapskivan har en lång livslängd och ger ifrån sig färre gnistor än andra kapskivor. Passar för både olegerade samt legerade stålmaterial.

Finns i flera storlekar. Säljes styckvis.

Artikelnr: 87-206803 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Rhoduis Kapskivor XT10 mini

Försedd med Rhodius HydroProtect. Hartsbundna kap och slipskivor åldras och deras prestanda minskar över tiden – även när de inte används. RHODIUS har kommit upp med en formel, HydroProtect, som saktar ned åldringsprocessen som orsakas av fukt och bibehåller slitytans prestanda märkbart.

 Livslängd

 Skärkapacitet i solida material

 Skärkapacitet tunnväggigt material

 Rostfritt stål      Stål

 

Maskins lämplighet:

XT10 MINI-skärskiva är idealisk för frihandsarbete på minivinkelslipmaskiner och raka slipmaskiner och på flexibla axeldrivmaskiner i alla prestandaklasser (med ASB XT-dorn).

Material lämplighet:

Rhoduis Kapskivor XT10 mini har utformats speciellt för användning på rostfritt stål (SST, Inox), t.ex. 1.4031 (X5CrNi18-10 eller 304), stål (kolstål – även benämnt konstruktionsstål, St37, S235JR och 1.0037) och gjutna stål.

Konstruktion och tillverkning:

Skärskivan innehåller korund (aluminiumoxid) av hög kvalitet och 2 tyglager med full täckning. Konsekvent hög kvalitet garanteras av sofistikerade processkontroller som tillämpas under tillverkningen. För att säkerställa maximal säkerhet testas varje tusen skiva destruktivt. Denna skiva har en rak form (form 41). Kapskivor med rak form möjliggör djupare insättningsdjup och därmed ett större antal skär.

Kvalitet:

Med Rhoduis Kapskivor XT10 mini får användare det bästa RHODIUS-verktyget i sin kategori. RHODIUS TOPline-produkter representerar maximal prestanda och kvalitet.

Ansökan:

Rhoduis Kapskivor XT10 mini erbjuder imponerande prestanda tack vare sin mycket aggressiva skärning. Exakt arbete vid bearbetning av tunnväggigt material är också lätt att uppnå. Skivan har minimal gnistbildning, låg dammgenerering och exceptionell, vibrationsfri drift. Allt detta underlättar arbetet och är särskilt kostnadseffektivt. Denna skärskiva är det perfekta verktyget för skärarbete på svåråtkomliga platser. Användarna har ett optimalt förhållande mellan pris och prestanda med XT10 MINI. Detta högkvalitativa verktyg från RHODIUS är särskilt lämpligt för kapning av fjäderstål, tunnväggiga metallplåtar, rosttätt och syrafast stål, höglegerat stål, höghållfast plåt och kabelkanaler.

Mått:

Med en skivbredd på 1,0 mm och 2,0 mm finns den extra tunna skärskivan i diametrar från 50 mm till 100 mm.

Industri:

Detta är det perfekta verktyget för att ta itu med de många jobb och utmaningar som ställs inför anläggnings- och fordonskonstruktion och karosseri, pann- och tankkonstruktion, stålkonstruktion, rörledningskonstruktion och installationsarbete.

Notera:

RHODIUS skärskivor för rostfritt stål är järn- och svavelfria. För att undvika rost bör du aldrig byta från normalt stål tillbaka till rostfritt stål med samma skiva.

 

Produktblad hittar du HÄR

Produktinformationsblad hittar du HÄR

 

Ytterligare information

Storlekar

50 x 1,0 x 6 mm, 50 x 2,0 x 6 mm, 65 x 2,0 x 6 mm, 65 x 1,0 x 6 mm, 75 x 1,0 x 6 mm, 75 x 1,0 x 10 mm, 75 x 2,0 x 10 mm