Liqui Moly – MoS2 antifriktion motor 300ml

179,00kr

MoS2 antifriktion är en kolloidal, molybden-disulfid (MoS2) baserad fast smörjmedel som är upphängt i mineralolja stabiliserad av en speciell förberedelseprocess och formulerad för användning i fordonmotorer (bensin och diesel). Blandbar och fullt kompatibel med alla kommersiellt tillgängliga motoroljor (mineraloljor, delvis och helt syntetiska oljor).

Denna produkt minskar friktionen och garanterar energibesparande prestanda för enheten. Det ger följande fördelar: betydande besparingar i bränsle- och oljeförbrukning, vetenskapligt bevisad minskning av slitage, färre driftstopp, nödlösnings-egenskaper. Testad på katalysatorer och turboaggregat.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Endast 1 kvar i lager (kan restnoteras)

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Liqui Moly – MoS2 antifriktion motor 300ml

Volym: 300 ml burk

EGENSKAPER: Bildar en friktions- och slitage-reducerande molybdenfilm på alla glidytor i motorn. Motorn går jämnare, tystare, svalare, mer pålitligt. Ger ett extra skydd under extrema driftsförhållanden, t.ex. extrema temperaturer, motoröverhettning under höga belastningar, oljeförlust, etc. Blandbar med alla motoroljor.

FÖRDELAR: UPP TILL 50% MINDRE MOTORSLITAGE. MINSKAR OLJE- OCH BRÄNSLEFÖRBRUKNINGEN. LÄNGRE MOTORLIV. SKYDD MOT NEDBRYTNINGAR OCH REPARATIONER. JÄMNARE OCH MER BEHAGLIG MOTORFUNKTION.

TILLÄMPNING: TILLSÄTTS TILL SMÖRJANDE OLJOR FÖR MOTORER, KOMPRESSORER, PUMPAR OCH SPECIELLT MOTORFORDONSMOTORER (BENSIN OCH DIESEL). BLANDAS MED ALLA KOMMERSIELLT TILLGÄNGLIGA MOTOROLJOR.

INSTRUKTIONER: TILLSÄTT 5 % (50 ML PER LITER OLJA) MOS2 ANTI-FRICTION TILL MOTOROLJA. KAN TILLSÄTTAS MOTOROLJA NÄR SOM HELST. EN BURK BEHANDLAR UPP TILL 1,5 GAL (6 LITER) OLJA.

GARANTIINFORMATION

LiquiMolys produkter är alla API- och SAE-godkända med de senaste certifieringarna. Användningen av rätt tillämpning av LiquiMoly-produkter kommer inte att ogiltigförklara ditt fordonsgaranti.

LIQUIMOLY är en av de ledande systemleverantörerna inom mineraloljeprodukter och smörjmedel. Företagets fullständiga produktsortiment inkluderar artiklar för fordons- och tillverkningsindustrin, detaljhandel och motorbranschen. Med en tekniskt sofistikerad, ultramodern produktionsanläggning och egna laboratorier med faciliteter som överträffar internationella standarder.