Meguiar’s – Ultimate Protectant Dash & Trim

151,20kr

Skydda och förnya din bilinteriör med Meguiar’s Ultimate Protectant Dash & Trim! Denna avancerade formel ger långvarigt skydd mot solens strålar och återställer plast- och gummioverdrag till deras ursprungliga skönhet. Ge din bil den vård den förtjänar och njut av en skinande ren interiör varje gång du stiger in i bilen.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G17110 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiar’s Ultimate Protectant Dash & Trim

Upptäck den ultimata lösningen för att vårda och skydda din bilinteriör med Meguiar’s Ultimate Protectant Dash & Trim! Denna banbrytande formula är utformad för att leverera enastående resultat på plast- och gummioverdrag i din bil. Genom att penetrera djupt in i ytan, återställer den den ursprungliga färgen och lystern medan den samtidigt bildar en skyddande barriär mot solens UV-strålar och andra skadliga faktorer. Den icke-klibbiga formeln ger en naturlig matt finish som håller din interiör fräsch och ren längre. Med Meguiar’s Ultimate Protectant Dash & Trim kan du enkelt och effektivt hålla din bilinteriör i toppskick och njuta av varje körning med en känsla av renhet och elegans.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,3 kg
Dimensioner8 × 4 × 19 cm
Varumärke

Meguiars