Meguiar’s – Supreme Drying Towel XL

239,20kr

Torka din bil snabbt och effektivt med Meguiars Supreme Drying Towel XL! Denna extra stora och absorberande torkduk är perfekt för att ge din bil en skinande ren finish utan att lämna vattenfläckar.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X1905 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Supreme Drying Towel XL

Meguiars Supreme Drying Towel XL är den ultimata lösningen för att ge din bil en skinande ren finish efter tvätt. Denna extra stora och absorberande handduk är tillverkad av högkvalitativt material och är utformad för att snabbt och effektivt torka bort vatten från lacken utan att lämna vattenfläckar eller repor.

Den generösa storleken på Meguiar’s Supreme Drying Towel XL gör att du snabbt kan täcka stora ytor på din bil utan att behöva byta handduk. Dess absorberande material suger upp stora mängder vatten med varje drag, vilket ger en snabb och effektiv torkning. Dessutom är den skonsam mot lacken och minimerar risken för repor eller skador.

Den mjuka och fluffiga konsistensen på handduken ger en skön känsla under användning och ger en jämn och jämn torkning över hela ytan. Dessutom är den lätta och kompakta designen gör den enkel att använda och förvara när den inte används.

Oavsett om du är en erfaren bilentusiast eller bara vill ge din bil den bästa torkningen efter tvätt, är Meguiar’s Supreme Drying Towel XL det perfekta valet för att uppnå en skinande ren finish utan krångel. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiar’s Supreme Drying Towel XL och njut av en felfri finish varje gång du tar den på vägen.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,4 kg
Dimensioner18 × 4,5 × 45,5 cm
Varumärke

Meguiars