Meguiar’s – Rengöringslera

215,20kr

Uppgradera din fordonsvård med Meguiar’s Rengöringslera – det ultimata verktyget för att återställa din bils glans. Kompatibel med alla Meguiar’s lerkit och enkel att använda med deras Quik Detailer spray. Avlägsnar effektivt smuts för en jämn och ren yta. Ett oumbärligt verktyg för att hålla din bil i toppskick!

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G1001EU Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiar’s Rengöringslera

Ta din bilvård till nästa nivå med Meguiar’s Individual Clay Bar. Denna avancerade lerstång är en kraftfull rengöringsprodukt som effektivt tar bort envisa föroreningar och smuts från lackytan, inklusive industriell förorening, bortsmält asfalt, trädgummirester och flygrost. Genom att använda en unik kombination av naturlig lera och polymerer skapar Meguiar’s Individual Clay Bar en slät och ren yta, redo för polering och vaxning. Dess icke-slipande formel gör den säker att använda på alla lacktyper och lämnar inga repor eller märken bakom sig. Med rengöringsleran kan du återställa din bils glans och lämna den med en spegelblank finish.

Ge din bil den kärlek den förtjänar och låt Meguiar’s Individual Clay Bar göra underverk för dess utseende och skydd.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,2 kg
Dimensioner10 × 3 × 14,5 cm
Varumärke

Meguiars