Meguiar’s – Detailing Mitt

119,20kr

Ge din bil en skinande ren finish med Meguiars mikrofibervante! Denna mångsidiga och absorberande handske är perfekt för att snabbt och effektivt torka av bilens interiör.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-X1804 Kategori: Etiketter: , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Mikrofibervante

Meguiar’s Detailing Mitt är den perfekta kompanjonen för att rengöra och vårda din bilens interiör. Tillverkad av mjukt och skonsamt material, är denna handske idealisk för att behandla läder, plast, gummi och till och med glas.

Använd den för att avlägsna smuts och fläckar med lätthet, eller för att torka bort överflödigt polermedel under poleringen och för att buffa av bilvaxet vid vaxningen. Med en sydd söm i mitten förbättras kontrollen och greppet, vilket gör den perfekt för detaljarbete.

Dessutom är den tvättbar i tvättmaskin vid 40 grader, men kom ihåg att undvika användning av sköljmedel för att bevara dess prestanda och kvalitet. En mångsidig och praktisk lösning för alla dina fordonsvårdsbehov!

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,183 kg
Dimensioner16 × 1,5 × 27,5 cm
Varumärke

Meguiars