Meguiar’s – Hybrid Ceramic Clay kit

471,20kr

Ge din bil en professionell rengöring och skydd med Meguiar’s Hybrid Ceramic Clay Kit! Denna innovativa lösning kombinerar det bästa av lerbarsens rengörande kraft med den långvariga skyddet från keramisk teknologi för en skinande ren finish.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G200200 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Hybrid Ceramic Clay kit

Meguiar’s Hybrid Ceramic Clay Kit erbjuder en banbrytande lösning för att ge din bil en djupgående rengöring och långvarigt skydd. Med detta kit kan du effektivt avlägsna föroreningar som fastsittande smuts, tjära, insektsrester och andra föroreningar som kan ackumuleras på lackytan över tid.

Kitet innehåller en högkvalitativ lerbass och en flaska med Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer, som är speciellt utformad för att fungera tillsammans för att ge enastående resultat. Lerbassens mjuka och flexibla konsistens gör det möjligt att effektivt avlägsna föroreningar utan att skada lacken, medan Hybrid Ceramic Detailern ger en djupgående rengöring och ger samtidigt en långvarig keramisk skyddsbeläggning.

Denna innovativa teknik ger din bil en fantastisk glans och skyddar mot UV-strålar, vägsalter, fågelspillning och andra skadliga miljöpåverkningar. Dessutom är Meguiar’s Hybrid Ceramic Clay Kit enkel att använda och kräver ingen tidigare erfarenhet med lerbarsrengöring, vilket gör den till ett idealiskt val för både hobbyentusiaster och professionella detaljhandlare.

Oavsett om du strävar efter att ge din bil den bästa möjliga vården eller om du vill erbjuda dina kunder en premium rengöringsservice, är Meguiar’s Hybrid Ceramic Clay Kit det ultimata valet för att uppnå enastående resultat varje gång. Ge din bil den kärlek och omsorg den förtjänar med Meguiar’s Hybrid Ceramic Clay Kit och njut av en skinande ren och skyddad lackyta varje gång du tar den på vägen. Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,4 kg
Dimensioner1,25 × 10 × 28 cm
Varumärke

Meguiars