Meguiar’s – Gold Class Car Wash Shampoo

151,20kr

För en överlägsen rengöring och glans, välj Meguiars Gold Class Bilschampo! Denna premiumformel avlägsnar effektivt smuts och föroreningar samtidigt som den ger en djupgående glans till din lack.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G7116 Kategori: Etiketter: , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Gold Class Bilschampo

Det perfekta valet för att ge din bil en professionell och lyxig tvättupplevelse. Med sin avancerade formula som kombinerar rengöring och glansförstärkning i ett enda produkt, ger den inte bara enastående rengöring utan också en djupgående glans som får lacken att lysa.

Denna högpresterande schampo är utvecklad med den senaste tekniken inom fordonsvård för att leverera enastående resultat varje gång den används. Den speciella skummande formeln tränger djupt in i smuts och föroreningar, vilket gör det enkelt att avlägsna dem utan att skada lacken. Dessutom lämnar den en skyddande beläggning som förhindrar repor och ger en långvarig glans till din bil.

Meguiars Gold Class Bilschampo är också mycket användarvänlig. Den kan enkelt appliceras med hjälp av en tvättsvamp eller en hink och kräver ingen krånglig förberedelse. Dess skonsamma formula är säker att använda på alla lackade ytor, inklusive klarlack och gelcoat, vilket gör den till det perfekta valet för alla typer av fordon.

Oavsett om du är en entusiastisk bilägare som strävar efter att hålla din bil i toppskick eller en professionell detaljhandlare som vill leverera högkvalitativ service till dina kunder, är Meguiars Gold Class Bilschampo det ultimata valet för att uppnå enastående rengöring och glans. Ge din bil den vård den förtjänar med Meguiars Gold Class Bilschampo och njut av en skinande ren finish varje gång du tvättar den.

Meguiars

Faroangivelse
Orsakar allvarliga ögonskador

Skyddsangivelser
Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård
Förvaras oåtkomligt för barn
Använd ögonskydd
VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella
kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja
Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRAL eller läkare

Ytterligare information

Vikt0,5 kg
Dimensioner9 × 4,5 × 22,5 cm
Volym

473 ml

Varumärke

Meguiars