Meguiar’s – Engine Cleaner

135,20kr

Ge din motor det bästa vården den förtjänar med Meguiars Engine Cleaner! Med sin kraftfulla formula avlägsnar den effektivt smuts, oljefläckar och andra föroreningar från motorns yta. Ge din motor det skydd den behöver för att fortsätta prestera på toppnivå.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-G14816 Kategori: Etiketter: , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Engine Cleaner

Meguiar’s Engine Cleaner är den perfekta lösningen för att rengöra och vårda din motors yta på ett effektivt och hållbart sätt. Med dess avancerade formula, utvecklad av experter inom fordonsvård, löser den upp och avlägsnar envisa olje-, smuts- och fettfläckar som kan ackumuleras på motorns yta över tid. Genom att regelbundet använda Meguiar’s Engine Cleaner kan du inte bara förbättra motorutseendet, utan också förlänga dess livslängd genom att avlägsna skadliga föroreningar som kan påverka prestanda och driftsäkerhet.

Denna kraftfulla rengöringsprodukt är utformad för att vara säker att använda på en mängd olika motorer, inklusive bensin- och dieselmotorer. Dess effektiva formula penetrerar och löser upp smuts och fläckar utan att skada ytbeläggningar eller gummikomponenter. Dessutom är Meguiar’s Engine Cleaner enkel att applicera och skölja av, vilket sparar både tid och ansträngning under rengöringsprocessen.

Oavsett om du är en entusiastisk fordonsägare som strävar efter att bibehålla motorns skönhet och funktion, eller om du är en professionell mekaniker som vill leverera högkvalitativ service till dina kunder, är Meguiar’s Engine Cleaner det ultimata valet för att uppnå enastående resultat varje gång. Ge din motor den kärlek och omsorg den förtjänar med Meguiars Engine Cleaner och njut av en renare, fräschare och mer hållbar motorupplevelse.

Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,6 kg
Dimensioner10,5 × 5 × 27,5 cm
Varumärke

Meguiars