Meguiar’s – Deep Crystal Carnuba Wax

159,20kr

Få din bil att skina som aldrig förr med Meguiars Carnuba Wax. Denna avancerade formel, berikad med naturligt carnaubavax, ger en djup, spegelblank glans som håller länge. Skydda din lack mot väder och smuts samtidigt som du ger den en strålande finish. Meguiar’s Deep Crystal Carnauba Wax är det perfekta valet för biltokiga entusiaster och alla som älskar en skinande ren bil.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 339-A2216 Kategori: Etiketter: , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Meguiars Carnuba Wax

Uppnå en oöverträffad glans och långvarigt skydd för din bil med Meguiar’s Deep Crystal Carnauba Wax. Denna högpresterande vaxformel är utformad med en exklusiv blandning av naturligt carnaubavax och polymerer för att ge en djup, rik glans som verkligen sticker ut på vägen.

Meguiars Carnuba Wax är inte bara en glansförstärkare – den fungerar också som ett kraftfullt skydd mot de skadliga effekterna av UV-strålar, regn, fågelspillning och andra föroreningar. Genom att skapa en skyddande barriär på lacken förhindrar detta vax att smuts och smuts tränger igenom, vilket ger din bil en skinande ren finish under lång tid.

En av de bästa egenskaperna med Meguiars Carnuba Wax är dess enkla applicering och borttagning. Med sin smidiga konsistens glider den lätt över lacken och kan poleras bort utan ansträngning, vilket sparar tid och ger professionella resultat varje gång.

Oavsett om du är en entusiastisk bilägare som älskar att visa upp din stolta ägodel eller en professionell detaljerare som strävar efter perfektion, är Meguiar’s Deep Crystal Carnauba Wax det ultimata valet för att ge din bil den omsorg och skydd den förtjänar. Ge din bil en ny nivå av glans och skydd med Meguiar’s Deep Crystal Carnauba Wax – din bil kommer att tacka dig för det. Meguiars

Ytterligare information

Vikt0,52 kg
Dimensioner9,5 × 4,5 × 22 cm
Varumärke

Meguiars