Rea
34%

Omicron Omega Synt Motorolja RC 10W60 IL

249,00kr ex moms

779 OMICRON är en motorolja till för i 1:a hand ”Racing”. Ger snabb och stabil oljefilm, utvecklad att skyd­da alla rörliga delar mot slitage, även under de mest krävande förhållanden.

Minskar avlagringar, slitage och möjliggör högre kraftuttag. Oljan ger utmärkt korrosionsskydd, medan slitaget reduceras till ett minimum samtidigt som viskositeten är stabil.

Syntet motorolja. 1 liters förpackning.

I lager

Artikelnr: 779 Kategorier: , Etiketter: ,
Frågor?
Kontakta oss på info@turocompany.se eller ring 08-530 609 85
Vill du ha rabatt, bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

779 OMICRON

779 OMICRON (fd. Omega) är en ultramodern helsyntetisk motorolja med riktigt speciella additiv med extra hög kvalitet med inriktning på racing och rally drift. Viskositeten skvallrar lite om den temperatur som vi förväntar oss att motorn har d.v.s. ett högt effektuttag. Pratar man om effektuttag i 60 viskositet så är det vanligtvis kraft under motorhuven och det är 779:an väl dimensionerad för.

Motoroljan ger en snabb och stabil oljefilm, som är utvecklad för att skydda rörliga delar mot slitage, även under de mest krävande förhållanden. Additiven är prioriterade att i första hand skydda maskinens rörliga delar. De speciella tillsatser denna olja har ger givetvis också utmärkt termisk och oxidationsstabilitet, naturligtvis minskar då även avlagringar, slitage allt för att möjliggöra ett högre kraftuttag.

Andra egenskaper motoroljan har är ett utmärkt korrosionsskydd, stabil viskositet liksom en mycket bra kylförmåga och då krävs lite bättre skumdämpning troligen något våra användare redan listat ut.

Produktdatablad hittar du HÄR.

Mer information

Vikt 1,2 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Omicron Omega Synt Motorolja RC 10W60 IL”

Din e-postadress kommer inte publiceras.