Verktygssats däckreparation för 60 reparationer

561,25kr

Denna verktygssats däckreparation är den ultimata lösningen för att hantera upp till 60 däckreparationer med lätthet. Varje verktyg i denna omfattande uppsättning är noga utvalt för att ge dig allt du behöver för att snabbt och effektivt reparera däckskador.

Välkommen till Tur & Companykontakta oss för frågor eller hjälp angående vårt sortiment.
Följ oss på våra Sociala Medier – Facebook & Instagram – för exklusiva erbjudanden, tävlingar med coola priser och de senaste uppdateringarna!

Kan restnoteras

Artikelnr: 170-pu-115990 Kategori: Etiketter: , , , , , , , ,

Hittar du inte vad du söker?

Ring oss på 08-530 609 85 eller mejla på info@turocompany.se
Vill du ha rabatt? Passa på och fråga om att bli avtalskund hos oss!

Beskrivning

Verktygssats däckreparation för 60 reparationer

För 60 reparationer
Vulkaniseringsreparationen är gjord med en blandning av butylgummi, elastomerer, kemiskt blandade vulkaniseringsmedel, inklusive kisel, vulkaniseringsmedel och acceleratorer

Denna verktygssats för däckreparation är den ultimata lösningen för att hantera upp till 60 däckreparationer med lätthet. Varje verktyg i denna omfattande uppsättning är noga utvalt för att ge dig allt du behöver för att snabbt och effektivt reparera däckskador.

Med en mängd olika verktyg, inklusive däckpluggar, nål, rasp, kniv och smörjmedel, är du rustad för att ta itu med allt från små punkteringar till större skador. Varje verktyg är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och tillförlitlighet. Oavsett om du är på vägen eller i verkstaden är denna verktygssats det perfekta valet för att snabbt få dina däck tillbaka i gott skick och säkra smidiga resor.

Innehåll:
1 rasp
1 nål med öppen ögon (lång)
1 smörjmedel/rengörare
1 kniv
Vikt: 0,78 kg